Haluatko laadukasta

Talousopetusmateriaalia

Suunnittelemme kouluille ja päiväkodeille sopivaa talousopetusmateriaalia!

Suunnittelemme kouluille ja päiväkodeille sopivaa talousopetusmateriaalia. Innovais suunnittelee ja valmistaa sekä kuluttajille, että kouluille ja varhaiskasvatukseen sopivaa oppimismateriaalia.

Kesällä 2022 julkaistu Taloustaituri-talouskasvatuspeli sopii jo sellaisenaan 3-12-vuotiaille päiväkotilaisille, eskarilaisille ja koululaisille. Suunnitteilla on  myöhemmin julkaistava varta vasten kouluille ja varhaiskasvatukseen suunniteltu Taloustaituri-versio.

Koulut ja varhaiskasvatus -version avulla muokkaatte ryhmänne arjesta helposti ja hauskasti opetussuunnitelmaa toteuttavan ja pedagogisesti suunnitellun talouskasvatuskokemuksen. Pysykää siis kuulolla!

Mikäli sinulla on ideoita ja halua auttaa, niin otamme mielellämme ideoita vastaan päiväkotien ja koulujen talousopetuksen materiaalien suunnittelussa. Varsinkin eri toiminnot mitä päivän aikana opetustiloissa tapahtuu voivat olla hyviä erilaisten työ- tai palkkiomagneettien suunnitteluun. Tai jos sinulla on jokin muu idea tuotteen kehittämiseksi, niin kirjoita meille postia yhteydenottolomakkeella ja tehdään uusia Taloustaitureita uusin kehittävin ideoin, kiitos siitä jo etukäteen!

close-up-of-mother-helping-her-child-with-homework-234SWAL.jpg

Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Käytämme niitä antaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen sivuilla. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että olet hyväksyt kaikki evästeet sivuillamme.