Taloustaituri-aloituspakkaus

(1 tuotearvio)

Taloustaituri-aloituspakkauksesta löydät kaiken tarvittavan arjen muuttamiseksi jännittäväksi oppimiskokemukseksi. Taloustaiturin avulla lapselle hahmottuvat talouden perustaidot, kuten ansaitseminen, säästäminen, asioiden arvottaminen sekä vastuullinen kuluttaminen.

Aloituspakkaus sopii 1-2 lapselle ja se on suunnattu 3-12-vuotiaille. Useamman lapsen perheessä ilo kuitenkin lisääntyy hankkimalla kaikille lapsille oman PaaPii-kankaisen rahapussin sekä lisää Taitorahoja säästämisinnon yllättäessä positiivisesti. Lapsille voi myös räätälöidä erilaisia oppimis- ja säästämistavoitteita ideamagneettien lisäosilla.

Sisältö:

 • 1 Suomalaista designia oleva lujatekoinen ja kätevä pakkaus, johon tulevatkin lisäosat mahtuvat hyvin.
 • 10 motivoivaa Taitorahaa, jotka ovat paitsi säästökohde, kehittävät myös lapsen matemaattisia taitoja.
 • 10 kannustavaa ideamagneettia kodin oman talousjärjestelmän luomiseen (7 työmagneettia, 3 palkkiomagneettia).
 • 20 yllättävää jokerikorttia, jotka tuovat jokaiseen arkipäivään lapsen mielikuvitusta ruokkivia yllätystehtäviä. Näiden suorittaminen johtaa tietenkin Taitorahan ansaitsemiseen.
 • 1 Kotimaisen lastenvaatteiden huippubrändi PaaPii:n kankaasta valmistettu rahapussi, jossa lapsen säästöt ovat tyylikkäässä ja varmassa säästössä.

Taloustaituri-oppimispelin sisältöön ja ohjeisiin voit tutustua tarkemmin pelin ohjesivustolla.

37,90  Sis. Alv. 24%

1 arvio tuotteelle Taloustaituri-aloituspakkaus

 1. Janette

  Taloustaituri on helpottanut perheemme arkea paljon. Siivoamisesta ja nukkumaan menemisestä on tullut hauskoja (ja lapsille ”tuottoisia”) leikkejä. ?

  Kolmevuotiaamme on oppinut yhteenlaskuja Taitorahoja laskemalla. Seitsemänvuotias taas hinkuu päästä tekemään kotiläksyt yhdessä sovittujen yllätyspalkintojen (välillä legoja, välillä metsäretkiä, yms.) motivoimana.

  Pelissä on lukemattomia positiivisia puolia, kunhan vanhemmatkin jaksavat heittäytyä mukaan peliin ja auttaa sekä tsempata lapsia töissä ja tehtävissä. Lasten kanssa arki- ja taloustaitoja opetellessa on oppinut itsekin paljon. ?

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Taloustaituri-aloituspakkaus

Category

Tämä sivusto käyttää evästeitä.

Käytämme niitä antaaksemme parhaan mahdollisen kokemuksen sivuilla. Jos jatkat sivustomme käyttöä, oletamme että olet hyväksyt kaikki evästeet sivuillamme.